Video: Dortmundi fännid austasid konkurendi ridadesse siirdunud poolakat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakub Blaszczykowski (paremal) ühines endiste meeskonnakaaslastega, et Dortmundi fänne tänada
Jakub Blaszczykowski (paremal) ühines endiste meeskonnakaaslastega, et Dortmundi fänne tänada Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas sõitis Dortmundi Borussia eile külla Wolfsburgile, kus alates tänavusest hooajast mängib Borussia legend Jakub «Kuba» Błaszczykowski. Poola koondislase jaoks oli tegemist emotsionaalse päevaga, mis lõppes Dortmundi fännide austusavaldsega.

Wolfsburgi ja Błaszczykowski õhtu oli kokkuvõttes nigel, kuna vastu võeti kindel 1:5 kaotus. Matši lõppedes vahetas Błaszczykowski oma kaasmaalase ja endise klubikaaslase Łukasz Piszczekiga särke ja hakkas riietusruumi suunas astuma. Seejärel kõlas aga Dortmundi fännisektorist vali skandeerimine: «Kuba, Kuba!», mille peale liitus 30-aastane Błaszczykowski endiste meeskonnakaaslastega, kes fännisektori ees poolehoidjaid tänasid.

Błaszczykowski mängis Dortmundis kokku kaheksa hooaega ning lõi 252 mängus 32 väravat. Kahel korral aitas at Borussial Saksamaa meistriks tulla ning korra võideti kohalik karikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles