Kontaveit jõudis Hiina turniiril kolmesetilise mängu järel veerandfinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

Anett Kontaveit (WTA 126.) jõudis Guangzhous peetaval 226 750-dollarilise auhinnafondiga WTA-turniiril kolmandasse ringi ehk veerandfinaali, alistades teises ringis kolmes setis hiinlanna Lin Zhu (WTA 155.).

Kontaveit võitis avaseti 6:1, kaotas küll teise 3:6, ent võitis seejärel otsustava kolmanda seti kuivalt 6:0. Kohtumine kestis tunni ja 23 minutit, Kontaveit tegi sarnaselt vastasele selle jooksul kolm topeltviga, kuid lõi ka neli serviässa. Vastase viiest murdepallist päästis Kontaveit neli ning realiseeris ise seitsmest murdepallist viis.

Veerandfinaalis kohtub eestlanna Šveitsi esindava Viktorija Golubiciga (WTA 67.), kes sai jagu esimese asetusega itaallannast Sara Erranist (WTA 36.). Mäng kestis ligi kolm tundi, Golubic võitis lõpuks 6:7 (7), 6:3, 6:4. Kontaveit ja Golubic on kohtunud varem kolmel korral ja kõik kolm mängu on võitnud eestlanna. Mäng peetakse Eesti aja järgi neljapäeva hommikul.

Samal tabelipoolel on vastamisi ka ukrainlanna Lesja Tsurenko ja ameeriklanna Alison Riske. Teises tabelipooles kohtuvad veerandfinaalides ameeriklanna Jennifer Brady ja horvaatlanna Ana Konjuh ning sakslanna Sabine Lisicki ja serblanna Jelena Jankovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles