Hispaania jalgpalliliidu presidendi sugulane rööviti ja tapeti Mehhikos

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel Maria Villar (vasakul) ulatab Lionel Messile Hispaania superkarika.
Angel Maria Villar (vasakul) ulatab Lionel Messile Hispaania superkarika. Foto: SCANPIX

Hispaania Jalgpalli Liidu presidendi Angel Maria Villari sugulane Maria Villar Galaz, kes jäi 13. septembril Mehhikos kadunuks, leiti tapetuna.

BBC teatel sunniti naist pangaautomaatidest raha võtma, seejärel nõuti tema eest aga lunaraha. Hispaania välisminister Jose Manuel Garcia Margallo kinnitas Hispaania raadiole, et lunaraha ka maksti, kuid soovitust väiksemas summas. Ministri sõnul oli ta siiski kindel, et on vaid aja küsimus, mil naine elusa ja tervena üles leitakse. Selle tagamiseks lendasid Mehhikosse Galazi kaks pereliiget ja kaks Hispaania politseinikku.

Paraku leiti juba 15. septembril ehk kaks päeva pärast röövimist Toluca linnast tundmatu naisterahva surnukeha. Nüüd tuvastati, et tegemist oli Galaziga.

Galazi onu Angel Maria Villar, kes mängis kunagi Athletic Bilbao eest ning esindas 22 korral ka Hispaania koondist, on alates 1988. aastast olnud Hispaania Jalgpalli Liidu president. Villar on pidanud nii UEFA kui ka FIFA asepresidendi ametit, mullu oktoobris kerkis ta Michel Platini ametist kõrvaldamise järel UEFA tegevpresidendiks. Ka praegu jätkab Villar pärast sloveeni Aleksander Čeferini ametisse valimist UEFA asepresidendina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles