Kalevis jätkab ka Keedus, abitreeneriks palgati Reinbok

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Keedus
Erik Keedus Foto: Sander Ilvest

Kui täna hommikul sõlmisid Kalev/Cramo korvpallimeeskonnaga lepingud Sten Sokk ja Rain Veideman, kes hiljutistes koondisemängudes moodustasid peamise tagameeste paari, siis õhtul selgus, et meeskonnas jätkab ääremängija Erik Keedus ning teiseks abitreeneriks saab Indrek Reinbok.

Eesti koondislasele Keedusele on uus hooaeg kolmandaks Kalev/Cramo särgis. Indrek Reinboki tööülesandeks saab peamiselt vastaste scouting, mida eelmisel hooajal tegi teadupärast Joosep Toome. 

Meeskonna peatreeneri Alar Varraku sõnul on tal loomulikult hea meel, et eestlaste kolmik jätkab ka uuel hooajal Kalev/Cramo koosseisus. «Meil seisab taas ees väga pikk ja raske hooaeg koos mitme välisliiga ja paljude sõitudega ning seetõttu on eriti oluline pingi sügavus. Sisuliselt oleme säilitanud vähemalt eestlastest tuumiku. Välismängijate puhul mitmeaastased lepingud on haruldased, nagu elu on näidanud,» sõnas Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles