Klavanilt tugev avaldus põhikoosseisu koha tagasi võitmiseks

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan kohtumises Derby County vastu.
Ragnar Klavan kohtumises Derby County vastu. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Suvel FC Liverpooli jalgpalliklubiga liitunud Ragnar Klavanil kulus ainult kolm mängu, et saada kirja oma esimene värav Inglismaal. Hooaja kahes esimeses ametlikus kohtumises põhikoosseisu kuulunud Klavan oli seejärel vigastuse küüsis, kuid teisipäevases liigakarika kolmanda ringi mängus sai ta taas võimaluse end näidata. Lisaks Klavani väravale teenis Liverpool kindla 3:0 võidu Mart Poomi kunagise klubi Derby County üle.

Kahes Premier League’i kohtumises Dejan Lovreni kõrval keskkaitses alustanud Klavan sai sel korral mängida Joel Matipi kõrval. «Ragnar oli värske ja mänguvalmis. Seega pidime langetama valiku ja väljakule saatma Dejani (Dejan Lovren) või Joeli (Joel Matip). See oli esimene kord neil (Klavanil ja Matipil) koos mängida ja ka see kombinatsioon oli hea,» kiitis Liverpooli peatreener Jürgen Klopp klubi kodulehel.

Klavani tegutsemisega oli rahul ka klubi tegemistega hästi kursis olev ajaleht Liverpool Echo. «Kaitses ei valmistatud talle eriti peavalu. Värava löömise olukorras reageeris targalt. Tõestab jätkuvalt, et tema peale saab vajadusel loota,» kirjutati liigakarika kolmanda ringi kohtumise järel Liverpool Echo veergudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles