Liverpool sai liigakarikas raske loosi, taas Guardiola ja Mourinho duell

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli mängijad pärast Derby County alistamist liigakarika kolmandas ringis.
Liverpooli mängijad pärast Derby County alistamist liigakarika kolmandas ringis. Foto: SCANPIX

Inglismaal selgusid eile kõik liigakarikas 16 parema sekka pääsenud jalgpallitiimid. Seejärel loositi meeskonnad koheselt ka kaheksandikfinaalidesse. Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi sai keerulise loosi, kui järgmisena tuleb vastamisi minna eelmisel hooajal Premier League’i kolmandana lõpetanud Tottenhamiga.

Sel hooajal on meeskonnad omavahel juba ühe korra kohtunud, kui Premier League’i kolmandas voorus tehti Tottenhami koduväljakul 1:1 viik. Sel korral saab võõrustaja rollis olla Liverpool.

Rahvusvahelises plaanis loositi aga üks veelgi põnevam paar – omavahel kohtuvad kaheksandikfinaalis Manchester United ja Manchester City ehk taas saab näha Jose Mourinho ja Pep Guardiola duelli.

Lisaks lähevad veel kahes paaris vastamisi Premier League’i klubid. West Ham United võõrustab Londoni Chelseat ning Southamptonile sõidab külla Sunderland.

Liigakarika kaheksandikfinaalid:

West Ham vs Chelsea

Manchester United vs Manchester City

Arsenal vs Reading

Liverpool vs Tottenham

Bristol City vs Hull City

Leeds United vs Norwich City

Newcastle vs Preston North End

Southampton vs Sunderland

Kohtumised peetakse nädalal, mis algab 24. oktoobriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles