Väike karikas taas Merkuurile, Bärengrubi kaks väravat Raplamaad ei päästnud

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Merkuur.
Tartu Merkuur. Foto: EJL

Väikeste karikavõistluste finaalis triumfeeris Tartu FC Merkuuri jalgpalliklubi, kes oli väravaterohkes finaalis 6:3 parem Raplamaa JK-st. 

II liigas mängiv Merkuur läks kohtumist juhtima 12. minutil, mil Raplamaa väravavaht Kristjan Pallav ei suutnud takistada Vladislav Gussevi lööki väravavõrku minemast. Aste madalamal, III liigas pallival Raplamaal oli aga vastus olemas, kui kuus minutit hiljem lõi Viljo Sinikas tartlaste võrku tõelise iluvärava, kirjutab jalgpall.ee.

38. minutil läks Raplamaa JK meeskonna kapteni Alo Bärengrubi tabamusest mängu 2:1 juhtima, kuid Merkuur suutis viis minutit hiljem Marek Šatovi väravast viigiseisu taastada. Vaheajal mindi aga Raplamaa 3:2 eduseisul, kui oma õhtu teise värava lõi Bärengrub.

Merkuur otsustas mängu saatuse viieminutilise perioodiga, mil löödi vastase võrku kolm palli. 61. minutil tõi Šatov tabloole viiginumbrid, oma kübaratriki vormistas ta kolm minutit hiljem. Merkuur jätkas mängimist hea hooga ning 66. minutil lõi Martin Haljak seisuks 5:3. Lõppseisu 6:3 vormistas esimesel lisaminutil Valeri Šabanov.

Merkuuri võitis karika teist aastat järjest. Väikeste karikavõistluste finaalis alistas Tartu meeskond mullu FCF Tallinna Ülikooli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles