Uue hingamise leidnud Mario Balotelli on imelises hoos

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli (vasakul) karjäär Nice'i ridades on alanud suurepäraselt ning ründaja on 2 mänguga löönud 4 väravat.
Mario Balotelli (vasakul) karjäär Nice'i ridades on alanud suurepäraselt ning ründaja on 2 mänguga löönud 4 väravat. Foto: SCANPIX

26-aastane Itaalia ründaja Mario Balotelli on viimastel aastatel juba paljude poolt maha kantud, kuid ründeäss on nüüd Prantsusmaa jalgpalliliigas tõestanud, et ta on leidnud uue hingamise.

31. augustil FC Liverpoolist tasuta lahkunud ning Prantsusmaa kõrgliigas palliva Nice’iga liitunud Balotelli on seejärel näidanud head vormi.

Balotelli on Nice’i eest pidanud nüüdseks 2 kohtumist ja selle ajaga on ta kirja saanud koguni 4 väravat. Eile õhtul aitas ta Nice’il 4:0 alistada senise tabeliliidri Monaco.

Balotelli tegi eilses kohtumises skoori kahel korral – esmalt oli ta täpne 30. ja seejärel 68. minutil. Lisaks tegid võitjate ridades skoori Paul Baysse ja Alassane Plea.

Kuue vooru järel hoiab Nice Prantsusmaa kõrgliigas 14 punktiga nüüd esikohta. Teisel positsioonil on PSG 13 silmaga. Monaco on samuti kogunud 13 punkti ja tabelis ollakse kolmandad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles