Mourinho vastus kriitikutele: tänapäeva jalgpallis on kõik Einsteinid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna peatreener Jose Mourinho vastas eilse liigakarikas saadud võidu järel, et teda kritiseerinud inimestel polnud õigus.

Unitedil oli enne eilset kohtumist Northampton Towniga viimasest kolmest mängust kirjas kolm kaotust ja juba spekuleeriti jalgpalliringkondades, kas Mourinho saab ikka tööga Manchesteri tiimi eesotsas hakkama. Eile sai aga ManU liigakarikas kirja 3:1 võidu ja kohtub järgmises ringis vihase linnarivaali Manchester Cityga.

«Tean, et mõned jalgpalli Einsteinid - jalgpall on neid täis - proovisid ära kustutada 16 aastat mu karjäärist,» rääkis Mourinho mängu järel. «Nad proovisid ära kustutada ManUnitedi uskumatut ajalugu ja keskendusid ainult kolme kaotusmänguga halvale nädalale. Aga see ongi uus jalgpall - see on täis Einsteine,» andis kogenud treener mõista, et kriitikutel pole õigust pidada end temast targemaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles