Tottenham andis Meistrite liiga mängu eel Venemaale sõitvatele fännidele hoiatuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tottenhami fännid.
Tottenhami fännid. Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpalliklubi andis oma kodulehel soovitusi järgmisel nädalal peetava Meistrite liiga mängu eel ja palus oma fännidel klubi sümboolikat demonstreerida vaid staadionil.

Hotspur peab järgmisel teisipäeval võõrsil mängu Moskva CSKA-ga ning Hotspur hoiatas oma kodulehel fänne, et Venemaal ei maksa Tottenhami klubi sümboolikaga linna peal liigselt uhkeldada. «Palume personaalse turvalisuse tagamiseks jätta meelde, et on soovituslik oma klubi värve näidata alles siis, kui olete jõudnud staadionile. Kuigi lipud ja bännerid on staadionil tervitatavad, soovitame neid avalikult linna peal mitte näidata,» hoiatas Tottenham oma kodulehel fänne, et need väldiksid võimalikku konflikti Venemaa klubi poolehoidjatega.

Inglismaa klubi poolt on tegemist igati õigustatud hoiatuse ning hirmuga, sest mäletatavasti varjutas suvist jalgpalli EMi just Venemaa huligaanide käitumine, kui vägivaldselt käituti nii staadionitel kui ka väljaspool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles