Uskumatud paljastused: Mourinho lubas vihavaenlase Wengeri üles otsida ja tal näo üles lüüa

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger (vasakul) ja Jose Mourinho on tulised rivaalid.
Arsene Wenger (vasakul) ja Jose Mourinho on tulised rivaalid. Foto: SCANPIX

Jalgpallisõprade jaoks pole kahe kange treeneri Jose Mourinho ja Arsene Wengeri omavahelised tülid ammu enam uudiseks, aga avameelselt Mourinhost kirjutatavas raamatus paljastuvad uued ja veelgi teravamad ütlemised.

29. septembril ilmub Inglismaal Mourinhost rääkiv raamat pealkirjaga «Up Close and Personal». Mõned päevad enne teose lettidelejõudmist on jalgpallimeediasse imbunud katkendid Michael O'Mara koostatud raamatust ja suurima tähelepanu alla on sattunud Mourinho igipõline tüli konkurendi Arsene Wengeriga.

Kui varem on juba teada, et Portugali treener on Arsenali pikaaegset lootsi nimetanud «läbikukkumise eksperdiks», siis uues teoses läheb Mourinho veelgi kaugemale. Nimelt on Dailymail ühe katkendina välja toonud olukorra, kus Mourinho olevat ähvardanud Wengeri ühel päeval väljaspool jalgpalliväljakut üles otsida ja ta näo üles lüüa.

Pikemalt tuleb jalgpallisõpradel Mourinho kangetest sõnavõttudest lugeda uuest teosest, aga võib kindel olla, et värskete paljastuste valguses on ka sel hooajal oodata Inglismaa kõrgliigas teravat platsivälist vastasseisu ning ilmselt Wenger Manchester Unitedit juhendama asunud Mourinhole võlgu ei jää.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles