Ricciardo avalikustas Mercedese sõitjate kohta saladuse (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo (vasakul) ja Mercedese sõitjad Nico Rosberg ning Lewis Hamilton.
Daniel Ricciardo (vasakul) ja Mercedese sõitjad Nico Rosberg ning Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

F1 sarjas Red bulli meeskonna eest sõitev Daniel Ricciardo rääkis, et viimastel hooaegadel sarja valitsenud Mercedese tiimi sõitjad ei suuda sageli omavahel isegi enne autasustamist rääkida.

Ricciardo on sel hooajal kolmel korral käinud poodiumil koos Lewis Hamiltoni ja Nico Rosbergiga, kes omavahel Mercedese tiimis maid püüavad jagada. Red Bulli mehe sõnul on aga kahe kange sõitja vahel nii suur pinge, et pärast sõitu mehed isegi ei räägi omavahel.

«Kõige huvitavam osa on see, et kui sa nende kahega poodiumile pead minema, siis seal toas, kus me vahetult enne ootame, võtad sa oma kiivri ära ja siis on imelik, sest ruumis on lihtsalt vaikus. Mulle ei meeldi eriti vaikus, seega ma püüan kas endaga rääkida või kuidagi nendega vestlust arendada, aga nemad on rahul selle imeliku vaikusega. See on üsna naljakas,» rääkis Ricciardo.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles