Ibrahimovici ja PSG tüli võttis ootamatu pöörde

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic kohtumises Eesti koondise vastu
Zlatan Ibrahimovic kohtumises Eesti koondise vastu Foto: SCANPIX

Septembri alguses teatas Manchester Unitedi jalgpalliklubi ründaja Zlatan Ibrahimovic, et tema endine tööandja Pariisi Saint-Germain võlgneb talle raha. Nüüd kirjutab Prantsusmaa ajaleht L’Equipe, et tegelikult on võlgu hoopis Ibrahimovic.

Kõigepealt uurisid Rootsi ajakirjanikud välja, et PSG võlgneb ründajale umbes 3 miljonit eurot, mis iseenesest polegi vale. Klubi jättis maksmata osa viimasest palgast, kuna Ibrahimovic olevat PSGle võlgu juba alates hetkest, kui ta Prantsusmaale siirdus.

2012. aastal lahkus Ibrahimovic AC Milanist ja liitus Pariisi meeskonnaga. Ülemineku järel selgus, et rootslasel on Itaalias osa makse tasumata jäänud ja need võlad kattis PSG. Väidetavalt lubas Ibrahimovic, et maksab selle raha klubile tagasi. PSGl olevat selle kohta ka Ibrahimovici allkirjaga dokument.

Ibrahimovic mängis PSG meeskonnas neli aastat ja lõi 180 mänguga 156 väravat. Kõigil neljal hooajal tuldi ka Prantsusmaa meistriks. Sellel suvel liitus ründaja Manchester Unitediga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles