Argentina peatreener: FC Barcelona ei hooli Lionel Messist

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigastatud Lionel Messi.
Vigastatud Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallikoondise peatreener Edgardo Bauza otsustas kritiseerida FC Barcelona jalgpallimeeskonda, kelle ridades mängib argentiinlasest staar Lionel Messi. Bauza süüdistab Messi viimases vigastuses just klubi.

Messi sai sel nädalal vigastada, kui ta tegi Hispaania liiga kohtumises Madridi Atletico vastu viga kubemelihasele. Messi peab seetõttu pidama nüüd kolme nädala pikkuse võistluspausi.

«Barcelona saadab meile alati teateid, et me peame Messi eest hoolt kandma, kuid hoopis nemad ei hoolitse tema eest,» pahandas Bauza Fox Spordi vahendusel.

«See on kummaline, et nad sunnivad teda kõikides matšides osalema,» lisas ta. «Nad saatsid ka meile vigastuse kohta ametliku teate, kuid see kõik tundus kummaline, kuna sellisest vigastusest ei taastu kolme nädalaga. See võtab rohkem aega. Me ei ole saanud seni veel Messiga suhelda. Seega ei tea me vigastuse täpset tõsidust. Barcelona on teinud asjad meie jaoks keeruliseks.»

«Ta on Barcelona eest pidanud kahe nädala jooksul viis kohtumist,» pahandas Bauza veel. «Reaalsus on see, et Messi on viimaste kuude jooksul pidanud Argentina koondise eest ainult ühe mängu ja seda Uruguay vastu. Ta oleks pidanud mängima ka Venezuela vastu, kuid andsime talle puhkust, kuna vastava soovituse tegi Barcelona meditsiiniline tiim.»

Argentina peab järgmise kohtumise 2018. aasta MM-valiksarjas juba 7. oktoobril, kui kohtutakse Peruuga, 12. oktoobril mängitakse Paraguayga. Nende kohtumiste ajaks Messi veel terveks ei saa ja seega ta oktoobris koondist ei esinda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles