Venno: on hetki, kus toetame üksteist, järgmisel aga sõimame

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Rumeenia
Eesti - Rumeenia Foto: Robin Ristmäe

Diagonaalründaja Oliver Venno sõnas pärast EM-valiksarjas Rumeenialt saadud šokk-kaotust, et väljakul ei suudeta üksteist piisavalt toetada ja tegutseti väga närviliselt.

Eesti diagonaalründajad Renee Teppan ja Oliver Venno tõid kahepeale vaid 17 punkti (Teppan 7, Venno 10), Teppani rünnakuprotsent oli 30, Vennol 43. 

«Väga närvilised olime. Iga pisike asi ajas närvi. On hetki, kus toetame üksteist, aga järgmisel aga sõimame,» ütles Venno ja lisas, et ei oska sellele selget selgitust anda.

«Füüsiliselt tunduvad kõik korras olevat. Vaimselt pigem oleme väsinud, muud põhjust ei oska välja tuua, miks hetkel nii on.»

Rumeenial on nüüd Eesti üle saadud 3:1 võitu kirjas 6 punkti ja sellega ollakse Tšehhi järel teisel kohal, Eesti langes 5 punktiga kolmandaks. Homme kohtub Eesti Makedoonia ja seejärel Tšehhiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles