Suur matš tulekul: Ronda Rousey on ringi naasmas

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amanda Nunes (paremal) tümitamas Miesha Tate'i.
Amanda Nunes (paremal) tümitamas Miesha Tate'i. Foto: SCANPIX

Viimati eelmise aasta novembris võitlusringis käinud ja toona tiitlimatšis Holly Holmile kaotanud MMA-võitleja Ronda Rousey võib enne käimasoleva aasta lõppu taas võidelda.

Pärast eelmist aastat on UFC võitlussarja kääbuskaalu tiitel käinud käest kätte. Esmalt kaotas Holm märtsis meistrivöö Miesha Tate’ile. Tate kaotas juulis omakorda tiitli brasiillannale Amanda Nunesile.

Nüüd oodataksegi, et Rousey läheks omakorda Nunesiga vastamisi. Nunesi arvel on MMA-võitlejana 13 võitu ja 4 kaotust. Rousey on kirja saanud 12 võitu ja 1 kaotuse.

«On olemas suur võimalus, et Ronda Rousey võitleb Amanda Nunesiga. Olen väga kindel, et Ronda võitleb juba enne käimasoleva aasta lõppu,» rääkis UFC sarja president Dana White Fox Spordile.

Fox Sport lisab, et allkirjad veel lepingult puuduvad, kuid Nunes on väidetavalt matšiga nõus ning Rousey on valmis samuti ringi naasma.

Rousey ja Nunesi tiitlimatš peaks aset leidma detsembris UFC 207 raames. 

Amanda Nunes tähistamas Miesha Tate'i alistamist ja meistrivöö võitmist. / Scanpix
Amanda Nunes tähistamas Miesha Tate'i alistamist ja meistrivöö võitmist. / Scanpix Foto: SCANPIX
Ronda Rousey. / Scanpix
Ronda Rousey. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles