Klitško ja Fury matš jääb taas ära, Fury võib tiitlivööd kaotada

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško pressikonverentsil käes hoidmas Tyson Fury fotot.
Vladimir Klitško pressikonverentsil käes hoidmas Tyson Fury fotot. Foto: SCANPIX

Eelmise aasta novembris alistas briti poksiäss Tyson Fury üllatuslikult üliraskekaalu tiitlimatšis senise valitseja Vladimir Klitško. Seejärel on oodatud kordusmatši, kuid seni ei ole seda toimunud ja lähiajal ei ole toimumas ka. 

Esmalt pidi kordusmatš toimuma 9. juulil, kuid Fury vigastuse tõttu tuli matš edasi lükata. Järgnevalt pidi duell aset leidma 29. oktoobril, kuid Fury on taas vigastatud ja jälle lükkub matš edasi, kirjutab Sportsmail.

Fury valduses on praegu WBA, WBO ja IBO meistrivööd. Kuna britt on taas kordusmatšist loobumas, siis võidakse temalt seetõttu WBA ja WBO meistrivööd lihtsalt ära võtta.

«Matš on edasi lükatud, tühistatud seda veel ei ole,» teatas matši teleülekannete õigusi omav BoxNation.

Kui Furylt ikkagi meistrivööd ära võetakse, siis tuleb Klitškol nende tiitlivööde eest heidelda järgmise väljakutsujaga.

Lisaks on Furyl veelgi probleeme, kuna teda on kahtlustatud dopingu tarvitamises. Asja on parasjagu uurimas Suurbritannia dopingukütid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles