Galerii: Klavan ja Liverpool tegid Inglismaa kõrgliigas särava esituse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas võitis Liverpool 5:1 Hull Cityt. Võitjate keskkaitses tegi kogu kohtumise kaasa ka Ragnar Klavan, kelle tänane kaitsepartner oli Joel Matip.

Liverpool oli juba avaminutitest saati aktiivsem meeskond ning juhtima mindi 17. minutil, kui värava lõi Adam Lallana. 29. minutil tõrjus Hulli mängumees Ahmed El Mohamady väravajoonel kätega palli ning teenis punase kaardi. Järgnenud penalti realiseeris James Milner. 36. minutil suurendas eduseisu Sadio Mane.

Teisel poolajal sai Hulli poolelt jala valgeks David Meyler, kes lõi võrku nurgalöögist tulnud palli. Lõppskoori vormistasid Philippe Coutinho kauglöök ja Milneri teine realiseeritud penalti.

Liigatabelis hoiab Liverpool 13 punktiga kolmandat kohta. Liider on 18 punkti kogunud Manchester City, teisel kohal 14 punkti kogunud Tottenham. Täna õhtul kohtuvad omavahel Arsenal ja Chelsea, kes mõlemad on hetkel 10 punkti peal.

Tabeli tipp:

1. Man City 18

2. Tottenham 14

3. Liverpool 13

4. Everton 13

5. Man United 12

6. Arsenal 10*

7. Chelsea 10*

*mäng vähem peetud.

Tänased tulemused:

Man United – Leicester City 4:1

Bournemouth – Everton 1:0

Liverpool – Hull City 5:1

Middlesbrough – Tootenham 1:2

Stoke City – West Bromwich 1:1

Sunderland – Crystal Palace 2:3

Swansea City – Man City 1:3

Arsenal – Chelsea

Mängu eel:

Liverpool hoiab viie mängu järel tabelis kümne punktiga kuuendat kohta, ent sama palju punkte on ka nende ees paiknevatel Arsenalil ning Chelseal. Hull City on kogunud seitse punkti ning on tabelis 12. positsioonil.

Kuigi eeldatavates algkoosseisudes ennustatakse, et tänast mängu alustavad Liverpooli keskkaitses Joël Matip ning Dejan Lovren, tegi Ragnar Klavan sellel nädalal liigakarika mängus Derby County vastu hea esituse ning lõi ka enda debüütvärava.

«Kaitses ei valmistatud talle eriti peavalu. Värava löömise olukorras reageeris targalt. Tõestab jätkuvalt, et tema peale saab vajadusel loota,» kirjutati liigakarika kolmanda ringi kohtumise järel Liverpool Echo veergudel. Kas Klavan on algkoosseisus, selgub tund enne mängu algust ehk kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles