Heas hoos Ivanov võitis Kashastani ITF turniiril ka üksikmängus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov
Vladimir Ivanov Foto: Eesti Tennise Liit

Vladimir Ivanov (ATP 710) võitis Kashastanis meeste ITF turniiril nii üksikmängus kui paarismängus. 

Tänases üksikmängu võit tuli otsustava seti kiires lõppmängus. Ivanov alistas poolfinaalis esimese paigutusega Sanjar Fayzievi 6:1, 4:6, 6:3 ja kohtus finaalis 17-aastase usbeki Humojun Sultonoviga (ATP 864.).

Mängu alguses jäi Ivanov 0:3 kaotusseisu, kuid tal õnnestus mängu tagasi tulla, otsustaval hetkel Sultonovi servigeim tagasi murda ja sett 7:5 võita. Teises setis läks Sultonov 5:3 juhtima. Ivanov suutis küll servigeimi tagasi murda, kuid seejärel loovutas oma servigeimi ja Sultonov võitis seti 6:4.

Otsustav sett oli ülipingeline. Ivanov jäi 0:2 kaotusseisu, kuid suutis seisu viigistada 3:3. Seitsmendas geimis oli Ivanovil kolm murdepalli, kuid Sultonov suutis oma servi hoida ja murdis ka Ivanovi geimi 5:3. Meie õnneks ei suutnud seejärel Sultonov oma servi hoida ja seisuks 5:4. Punkt-punkti heitluses jõuti seisuni 6:6 ja otsustavaks sai kiire lõppmäng. Ivanovil õnnestus küll ette rebida 5:2, kuid siis seis taas tasakaalustus. Ivanovile tõi turniirivõidu kolmas matšpall 7:6 (7).

Mängu tasavägisust tõestavad numbrid: serviässasid Ivanovil 4, Sultonovil 5; topeltvigu mõlemal 3; murdepallid mõlemal 13st 6.

Paarismängus alistasid Vladimir Ivanov ja Mihhail Fufõgin usbekki Jurabek Karimovi ja kasahhi Roman Hassanovi 7:5, 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles