Rossil sai villand: ärme siis üldse soorita möödasõite (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi (vasakul) ja Jorge Lorenzo
Valentino Rossi (vasakul) ja Jorge Lorenzo Foto: SCANPIX

Kaks nädalat tagasi San Marinos toimunud MotoGP etapil vaidlema läinud Yamaha piloodid Valentino Rossi ja Jorge Lorenzo ei ole siiani üksmeelt leidnud. Õigemini tuletas Lorenzo jällegi meelde, et Rossi möödus temast liiga agressiivselt.

Juba kaks nädalat tagasi pressikonverentsil intsidendi üle vaidlema hakanud motomehed lubasid olukorra uuesti videopildis üle vaadata. Lorenzo tegigi seda ning on nüüd veelgi enam veendunud, et Rossi käitus valesti. «Mootorratta seljas ma ei näinud tema sõidujoont, kuid videos on see hästi näha. Sain oma arvamusele kinnitust,» sõnas ta.

Rossi hinnangul on teema ületamas normaalsuse piiri. «Minu jaoks on ajaraiskamine rääkida kahe nädala tagusest intsidendist. See on nali, vot seda arvan mina,» rääkis itaallane. «Kui me peame jätkuvalt sellest möödumisest rääkima, siis pole üldse mõtet enam möödasõite teha.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles