Kimi Räikkönen sai bossilt kiita

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 sõitja Kimi Räikkönen sai tiimi bossilt viimase aja esituste eest kiita.

Ferrari bossile Maurizio Arrivabenele avaldas muljet Räikköneni sõit Singapuri GPl, kus ta survestas pidevalt Mercedese sõitjat Lewis Hamiltoni ning sai temast möödagi, kuid pidi boksipeatuse tõttu koha talle lõpuks ikkagi loovutama ning sai neljanda koha.

Räikkönen kaotab meeskonnakaaslasele Sebastian Vettelile vaid viie punktiga. Mullu samal ajal jäi ta sakslasest maha 113 silmaga. «Kimi näitab, et ta ei ole maailmameister lihtsalt niisama mitte millegi eest. Ta oli Singapuris väga kiire ning suutis isegi Hamiltonist mööduda, vahet pole, et Hamilton tegi antud olukorras sõiduvea,» kiitis Arrivabene oma alluvat.

«Kimil on piisavalt kogemusi ning minu hinnangul sõitis ta hästi. Ka vigu tehakse tihtipeale seetõttu, et keegi survestab sind tagant,» kiitis ta veelkord Räikköneni Hamiltonist möödumise eest.

Tegu oligi üsna harvaesineva situatsiooniga – Räikköneni möödasõit oli tänavu alles kuues kord, kui keegi on suutnud Mercedestest võidusõidu käigus mööduda. Siinkohal ei võeta arvesse starte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles