Robert Täht: mida kõrgemalt kukud, seda valusam on

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Makedoonia
Eesti - Makedoonia Foto: Robin Ristmäe

Eesti võrkpallikoondise mängijad olid pärast Makedoonialt saadud 1:3 kaotust löödud mehed. Sellega said meie edasipääsulootused suure hoobi ja edasipääsuvõimalused on väga-väga väikesed ning kõik pole enam meie endi kätes.

«Sitaks valus on, mida kõrgemalt kukud, seda valusam on,» ütles koondise üks liidreid, nurgaründaja Robert Täht vahetult pärast mängu. «Nii Rumeenialt kui nüüd Makedoonialt kaks sellist kaotust saada ja et see lõpetab lootused EMile jõuda.. Naljakas, et kahe kuuga võib kogeda nii häid ja nii halbu emotsioone,» viitas täna 18 punkti toonud Täht Euroopa liiga kullale ja praegusele seisule.

Kuna Tšehhi alistas täna 3:1 Rumeenia, peab Eesti edasipääsuks lootma, et Rumeenia ei võida homme Makedooniat 3:0 või 3:1 ning Eesti ise peab samal ajal alistama Tšehhi. Makedoonia ja Rumeenia matš algab homme kell 16:00, meie mäng tšehhidega kell 19:00.

Sarnaselt eilsele oli Tähel raske meeskonna mängu lagunemisele ühest selgitust leida. «Ühel hetkel hakkab asi käest minema, kuigi kõik proovivad ja annavad endast kõik. Ja siis pole enam ka võrkpallijumal meiega.»

Tähe sõnul mingit vaimset väsimust ei ole ja ta arutles, et ehk ollakse viimaste aastate heade esitustega liialt ära harjunud. «Ehk oleme ära unustanud, kuidas kaotada,» mõtiskles ta ja lisas, et omavahel pole platsil ülemäärast õiendamist. «Saame aru, et kellegi süüdistamine ei vii kuskile ja ei tee seda enam, oleme välja kasvanud niisugusest asjast.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles