Arsenali peatreener Chelsea alistamise järel: meie mäng oli peaaegu ideaalne

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: SCANPIX

Arsenali jalgpallimeeskonna peatreener Arsene Wenger tunnistas eilse veenva võidu järel, et meeskonna esitus oli viimaste aastate üks paremaid.

Arsenal kohtus eile oma koduplatsil vihase linnarivaali Chelseaga ja sai kirja kindla 3:0 võidu. «Esimesel poolajal oli hetki, kui meie mäng oli peaaegu ideaalne. Mängisime stiilselt, hea tempo ja liikumisega ning see ongi see stiil, mida me viljeleda tahame,» rääkis Wenger kohtumise järel.

«See on treenerikarjääris üks neid hetki, kui sa mõtled «Täna on suurepärane päev» ja eelkõige kehtiski see avapoolaja kohta. Ütleksin, et see on meie viimaste aastate üks paremaid esitusi,» lisas Arsenali loots.

Liigatabelis on Arsenalil nüüd koos 13 punkti. Sama palju on ka Liverpoolil ja Evertonil, kuid parem väravatevahe annab kolmanda koha just Wengeri hoolealustele. Esikohal on 15 punktiga Manchester City, Tottenham Hotspur on 14 silmaga teisel positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles