Kanada ässad lõid suurima vaenlase auti

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada ja Venemaa poolfinaal maailma karikavõistlustel
Kanada ja Venemaa poolfinaal maailma karikavõistlustel Foto: SCANPIX

«Maailma karikaturniir näitas, et Venemaa koondis pole punane masin, vaid lihtsalt meeskond, kes koosneb headest mängijatest. See meeskond kaotas poolfinaalis aga maailma parimale meeskonnale,» kirjutab Venemaa spordiportaal sports.ru. Ilmselt on see tabavaim iseloomustus, mis sobib ööl vastu pühapäeva peetud jäähoki maailma karikaturniiri poolfinaali iseloomustamiseks. Kodujääl mänginud Kanada alistas Venemaa 5:3 ja jõudis finaali. 

Kanada on viimasel ajal Venemaaga kohtudes võitnud kõik omavahelised vähegi tähtsamad mängud – ka nii-öelda poolikute koosseisudega MM-turniiridel. «Ma ei ütleks, et Kanada ja Venemaa vastaseisule on tulnud lõpp, kuna me oleme neist üle,» sõnas Kanada koondise kapten Sidney Crosby. «Vähemalt minu jaoks on iga nende meeskondade kohtumine eriliselt huvitav. Seegi mäng näitas, et vastaseis jätkub.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles