Makedoonia liider Gjorgiev: Eesti meeskonda ei tunne äragi

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Makedoonia koondislased, Nikola Gjorgiev ees vasakul.
Makedoonia koondislased, Nikola Gjorgiev ees vasakul. Foto: cev.lu

Makedoonia võrkpallikoondise liider Nikola Gjorgiev rõõmustas kogu meeskonnaga pärast 3:1 võitu Rumeenia üle. Nüüd peavad makedoonlased lootma, et Eesti kaotab Tšehhile ja siis on nemad play-offis. Gjorgiev sõnas, et keegi ei oodanud neilt edasipääsu ja et Eesti meeskond on võrreldes Euroopa liiga finaaliga tundmatuseni muutunud.

«Võrreldes sellega, milline oli Eesti mäng Euroopa liigas, siis see pole nagu sama meeskond. Meeste näod on hoopis teised, ei tea, millest see tuleb,» sõnas diagonaalründaja. «Ütlesin seda ka Ardole (koos Ardo Kreegiga mängiti koos Pariisi Volleys - M.G.). Ma nägin Eesti mängu ka EMil, kui suutsite Serbia vastu 2:0 juhtida. Usun, et kõik on kinni mängijate peades, kui suudetakse end kokku võtta, võib Eesti võita. Kui läheb aga punkt-punkti mänguks geimi lõppudes, siis on pigem Tšehhil eelis.»

«Aga meie oleme õnnelikud, võtsime oma punktid ära ja hetkel oleme teises kohas kinni. Nüüd sõltume meie Eesti ja Tšehhi mängust. Mitte keegi ei uskunud, et suudame siit edasi saada. Mul on reedeks lennupiletid Jaapanisse (kus Gjorgiev klubileiba teenib - M.G.), kõigil on klubide juurde minekuks piletid ostetud. Aga kui saame edasi, siis muudan piletid rõõmuga ära,» lisas Gjorgiev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles