Hossa: mitte keegi poleks osanud arvata, et jõuame finaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anze Kopitar ja Marian Hossa
Anze Kopitar ja Marian Hossa Foto: SCANPIX

Jäähoki maailma karikaturniiril jätkub Euroopa koondise vägev teekond. Eile alistati poolfinaalis 3:2 Rootsi ning finaalis kohtutakse nüüd Kanadaga. Poolfinaalis tõusis Euroopa sangariks slovakk Tomáš Tatar, kes viskas lisaajal otsustava värava.

«See on maailma üks paremaid turniire, kõik parimad NHLi mängijad on kohal ning meil on võimalus mängida finaalis. Meie suurepärane lugu jätkub,» ütles Tatar. «Lootsin, et suudan mõne mängu saatuse otsustada ning mul vedas, et see juhtus just täna.»

Marián Hossa lisas: «Mitte keegi poleks osanud arvata, et jõuame finaali. Kihlveokontoris oleks meie peale panustades raha 33-kordselt tagasi saanud. Seega tunneme end hästi ja õnnelikult.» Peatreeneri Ralph Kruegeri sõnul minnakse ka finaalile vastu võidumõtetega. «Me ei tohi nüüd uimaseks muutuda. Tahame Kanadale ja kogu maailmale pakkuda suurepärase finaali.»

Kahe võiduni peetav finaalseeria algab Eesti aja järgi ööl vastu kolmapäeva. Teine mäng peetakse ööl vastu reedet. Vajadusel mängitakse kolmas matš ööl vastu pühapäeva

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles