Loit ja Eesti meesjuunioride koondis tulid Põhjamaade meistriks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoliine Loit.
Karoliine Loit. Foto: Mihkel Maripuu

Daugavpilsis peetud noorte Põhjamaade meistrivõistlustel epees võitsid meie noorvehklejad teisel võistluspäeval kaks kulda ja kaks pronksi. Põhjamaade meistriks tulid Karoliine Loit (Tallinna Mõõk) ja Eesti meesjuunioride koondis.

Naiskadettide epee finaalis alistas Karoliine Loit torgetega 15:11 soomlanna Outi Jaakkola. Kolmandad kohad said Karoliina Komissarova (Tartu Kalev) ja rootslanna Sofia Hansson. Kokku osales 74 vehklejat.

Meeskadettide epees saavutas Ilian Bobrov (SBSK Draakon) kolmanda koha. Põhjamaade meistriks tuli leedulane Leonardas Kalininas, kes ülipõnevas finaalis alistas taanlase Tobias Jeppeseni 15:14. Lisaks Bobrovile sai kolmanda koha veel soomlane Matias Kallio. Igor Guljajev (SBSK Draakon) oli 5., Maksim Serhovets (SBSK Draakon) 7. ja Andri Meister (En Garde) 8. Kokku osales 88 vehklejat.

Eesti meesjuunioride koondis koosseisus Ruslan Eskov, Andzej Gedzo, Klim Gusarov ja Henri Kopra, alistas võistkonnavõistluse finaalis torgetega 45:33 Rootsi. Pronksi sai Soome. Kokku osales 8 võistkonda.

Eesti naisjuunioride koondis (Andra Talen, Liza Manajenkova, Brenda Roosimaa ja Polina Anissimova) sai 7 võistkonna konkurentsis 4. koha. Kolmanda koha matšis kaotati Lätile 36:45. Esikoha sai Rootsi, kes finaalis alistas Soome 45:32.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles