MMA-matš lõppes Barutole kipsis käe ja kümne õmblusega

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto koos toetajatega tähistamas oma teist võitu MMA-ringis.
Baruto koos toetajatega tähistamas oma teist võitu MMA-ringis. Foto: Erakogu

Eelmisel aastal ootamatult MMAga tegelema hakanud endise sumomaadleja Baruto uus karjäär on läinud hoogsalt käima. Mehe enda sõnul on ta siiski amatöör ning mingist profivõitlejast ei saa tema puhul rääkida. Ringis läheb ta aga vastamisi ala tõeliste legendidega ning tema viimasele matšile elas kaasa üle kümne miljoni inimese. Viimatine võit 45-aastase jaapanlase Kazuyuki Fujita üle tuli aga oma hinnaga, kui õmblemist vajasid eestlase lõug ja kulm ning lisaks tuli kipsi panna parem käsi.

Pühapäeval oma teisest MMA-duellist teise võidu teeninud Baruto külastas ringis saadud traumade tõttu eile Jaapanis arstikabinetti ning tõdes, et selline see sport kord ongi ja millegi üle kurta ei ole põhjust.

«Kui seekordset matši vaadata, siis sain ka ise korralikult sisse. Kulm ja lõug said paraja paugu. Käsi on ka kipsis. Retsiti ikka korralikult ära,» oli eestlane pärast meditsiiniliste protseduuride läbimist kõigele vaatamata heas tujus. «Armid ainult kaunistavad meest. Kulmule tehti viis õmblust, viis õmblust tehti ka lõuale. See on väike asi. Seda ei pane tähelegi.»

Baruto tegi käele viga juba matši esimeses pooles. «Vigastada sain esimeses raundis. Parema käe pindluu on katki,» kirjeldas ta ning tõdes, et midagi hullu pole ja detsembrisse plaanitud järgmine MMA-matš ohus ei ole. «Selleks ajaks, kui Eestis saab president valitud, on kips juba maas,» teatas ta lõbusalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles