Martin Rump kerkis keerulise võistluse järel Koreas poodiumile

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Rump poodiumil vasakul.
Martin Rump poodiumil vasakul. Foto: Sutton Images

Korea International F1 ringrajal toimunud Audi R8 LMS CUP GT3 autode võistlustel õnnestus Martin Rumpil taas poodiumile tõusta.

Kvalifikatsioon meie mehel ebaõnnestus ja esimest võistlussõitu tuli alustada 11. stardikohalt, mille ta suutis lõpetada siiski seitsmendana. Parimate ringiaegade võrdluses oli Rump neljas, mis oli ka teise võistlussõidu stardikoht. Teises võistlussõidus oli aga Rump heas hoos: kohe esimeses kurvis haaras ta teise positsiooni, pidi selle küll mõneks ajaks loovutama, kui oli sooritanud ebaõnnestunud möödumiskatse liidrikohale, kuid võitles siis peagi end teiseks tagasi.

«Pingeline nädalavahetus Korea F1 ringrajal oli minu jaoks üks keerulisemaid. Kahest päevast koosnevast võistlusest esimel ebaõnnestunud, tuli teisel ehk võistluspäeval kaotus tagasi teha,» rääkis Rump.

«Edusammude valguses tõin esimeses sõidus tiimile väärtuslikud punktid ning teises sõidus poodiumi teine koht ja võistluse kiireim ringiaeg lõpetasid nädalavahetuse heade emotsioonidega. Taaskord on punktiseisuga 5 sõitjat tiitlivõistluses tihedalt koos ja olen õnnelik, et jätkan neljndana neist järgmisel võistlusel Taiwanis,» lisas Rump.

Järgmine Audi R8 LMS CUP etapp toimub Taiwanis Penbay International ringrajal 15.-16. Oktoobril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles