Vahva jalgpall Soomes: kolme väravavahiga mänginud meeskond teenis ülisuure kaotuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omapärase nimega FC Santa Clausi maskotiks on loomulikult jõuluvana, kes aga viimasel mängul omade üle rõõmustada ei saanud.
Omapärase nimega FC Santa Clausi maskotiks on loomulikult jõuluvana, kes aga viimasel mängul omade üle rõõmustada ei saanud. Foto: FC Santa Claus Twitter

Soome madalamas jalgpalliliigas sai omapärase mänguga hakkama FC Santa Clausi meeskond, kes oli sunnitud mängima kolme väravavahiga ning kaotas kohtumise Kajaani võistkonna vastu 16:0.

Eurosport vahendas, et Soome tugevuselt kolmanda liiga kohtumises pidi Rovaniemis paiknev Santa Clausi tiim sõitma Kajaani meeskonnale külla vaid 11 mehega. Kui jalgpallisõbra jaoks on sellega selge, et vahetusi Santa Clausil võimalik polnud teha, siis tegelikkuses oli olukord veelgi kurvem, sest 11 mehest koguni neli on tegelikult väravavahid. See tähendab, et kui üks puurilukk sai mängida oma tavapärasel psoistioonil, siis ülejäänud kolm väravavahti pidid minema platsimängijateks.

Kummalise koosseisuga toimunud mängu kaotasid Rovaniemi mehed koguni 0:16. Liigatabelis on Santa Claus eelviimasel kohal ja 20 mänguga on kogutud vaid kaheksa punkti. Kajaani meeskond on omakorda 42 punktiga oma grupi kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles