Klopp nõuab Liverpooli mängijatelt veelgi suuremat panust

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp (paremal) andmas nõu James Milnerile.
Jürgen Klopp (paremal) andmas nõu James Milnerile. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel on esimese kuue vooru jooksul olnud positiivses võtmes kõige rohkem pildis Manchester City ja nende juhendaja Pep Guardiola, kes on Premier League’i alustanud kuue võiduga kuuest mängust. Aina enam pälvib kiitust ka Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool eesotsas peatreener Jürgen Kloppiga.

Premier League’i teises voorus ootamatult Burnleyle 0:2 kaotanud Liverpool on seejärel liikunud tõusvas joones ning praeguseks on kõikide sarjade peale võidetud neli kohtumist järjest. Liigatabelis ollakse 13 punktiga neljandad. Kolmandal positsioonil oleval Londoni Arsenalil on punkte sama palju, teisel kohal on Tottenham 14 ja esikohal ManCity 18 silmaga.

Briti meedias ülistatakse juba Kloppi, kes on suutnud eelnevatel hooaegadel ebaõnne kogenud mehed panna suurepäraselt mängima ning teinud Liverpoolis tõelise revolutsiooni.

49-aastane Klopp on kõige selle juures jäänud aga tagasihoidlikuks ja palunud hoiduda ennatlikest järeldustest. Seejuures on ta rõhutanud, et võrreldes praegusega on võimalik mängida veelgi paremini. «Praegu on kõik väga varajases staadiumis,» sõnas ta Briti ajakirjanikele. «Jõuludenigi on palju aega. Seejärel tulevad veel jaanuar, veebruar, märts, aprill, mai ja alles siis saab kõik läbi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles