Tehvandil selgusid suvised Eesti meistrid kahevõistluses ja suusahüpetes

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: NordicFocus

Nädalavahetusel Otepääl Tehvandi Spordikeskuses toimunud suvistel kahevõistluse ja suusahüpete Eesti meistrivõistlustel läksid individuaalsed meistrikullad Kristjan Ilvesele, Triinu Hausenbergile ja Annemarii Bendile, meeskondlikes suusahüpetes tuli Eesti meistriks Põhjakotkas Otepää.

Naiste suusahüpetes läksid kõik poodiumikohad Võru Spordikooli/Andsumäe SK neidudele. Eesti meistriks tuli Hausenberg 89,5 punktiga (hüpped 61,5 ja 62). Teise koha sai 84 punktiga Annemarii Bendi ja kolmas oli Sandra Sillaste 73,0 punktiga, vahendas suusaliidu koduleht.

Meeste konkurentsis võitis Eesti meistritiitli 241,5 punktiga Kristjan Ilves Elva Suusaklubist. Ilvese hüpete pikkused vastavalt 94,5 m ja 91,0 m. Hõbemedali võitis 94,5 ja 91,5 m hüpete ja 237,5 punktiga Karl August Tiirmaa Põhjakotkas Otepääst. Pronksmedal kuulus Martti Nõmmele Võru SK/Andsumäe SK 234,5 punktiga. Hüpete pikkused Võru mehele 92,5 ja 92 meetrit.

Meeskondlikes suusahüpetes krooniti Eesti meistriteks 724,5 punktiga Kenno Ruukel, Karl August Tiirmaa ja Artti Aigro Põhjakotkas Otepääst. Teine koht kuulus 695,0 punktiga Elva Suusaklubile koosseisus Rauno Loit, Kevin Maltsev ja Kristjan Ilves. Pronksmedalid teenisid 582,0 punktiga Nõmme Spordiklubi noormehed Robert Lee, Taavi Pappel ja Siim–Tanel Sammelselg.

Kahevõistluses võitis oma nädalavahetuse teise meistritiitli Ilves, kes 9 sekundiga edestas Han Hendrik Pihot SÜ Taevatähest. Pronksmedali võitis Tiirmaa.

Hüppevooru võitis 92,5 meetrise õhulennuga Ilves ja pääses 10 km rollerirajale 22 sekundit enne lähimat konkurenti Han Hendrik Pihot. Tiirmaa hoidis peale hüppevooru kolmandat kohta. Sama järjestus püsis ka kogu rolleridistantsi vältel, kus päeva parimat sõiduaega näidanud Piho suutis Ilvesega vahe vähendada 9 sekundini. Naiste konkurentsis tuli kahevõistluse Eesti meistriks Annemarii Bendi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles