Jalgpalli rahvaliigades on kätte jõudmas otsustavad mängud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Rahvaliigades on selja taga mänguderohke nädalavahetus. Rahvaliiga A ja B tasandil selgusid kaheksa paremat, naiste rahvaliiga on jõudnud poolfinaalideni.

A-tasandil läks kahes kohtumises võitja selgitamiseks vaja penaltiseeriat, kui FK Odratakkel oli parem Äksi JK-st ning FC Lebo Ülesanne alistas Sisehoovi Legendid. Täna Eesti Jalgpalli Liidu ruumes toimunud loosimisel selgusid ka järgmise ringi paarid, mille tulemusel võõrustab Odratakkel järgmises ringis Rõngu Unitedit ning Lebo Ülesanne sõidab küll Narva EE Õlitööstusele. Teistes veerandfinaalides lähevad kokku FC Peedu – FC Taritu ja JK Kuusalu Legendid – Tori Põrgulised.

Rahvaliiga B tasandil jõudis kõige napimalt kaheksa parema sekka Laheda SK, kes alistas penaltiseerias FC Teisipäeva Jalkakutid. Lisaaega läks vaja FC Jõgeva Wolves II, kes oli üle Rumori Calcio II-st 2:1. Veerandfinaalis kohtub Jõgeva võõrsil FC Rauapainutajatega, Laheda SK võõrustab FC Error Unitedit. Hiljuti Vaimastvere Arena avamisel sõprusmängus EJLi võistkonda võõrustanud Paduvere SK Illi alistas kaheksandikfinaalis 4:2 Untitled Unitedi ning kohtub kaheksa parema seas Rõngu Cityga. Veerandfinaali loos viis kokku ka sk Räpina – JK KÄÄPA.

Naiste rahvaliigas on sõelale jäänud neli võistkonda. Konkurentsist langes tiitlikaitsja JK Vändra Vaprus, kes jäi võõrsil penaltiseeria järel alla Keila JK-le. Poolfinaalis läheb Keila võõrsil vastamisi JK Saarepiigaga. Tõrva JK alistas FC Otepää 1:0 ning läheb järgmises ringis vastamisi FC ERR–iga, kes oli 2:0 üle FC Helios Võrust.

Rahvaliiga A

1/4–finaalpaarid:

FC Peedu – FC Taritu

Narva EE Õlitööstus – FC Lebo Ülesanne

FK Odratakkel – Rõngu United

JK Kuusalu Legendid – Tori Põrgulised

Rahvaliiga B

1/4–finaalpaarid:

FC Rauapainutajad – FC Jõgeva Wolves II

Paduvere SK Illi – Rõngu City

Laheda SK – FC Error United

sk Räpina – JK KÄÄPA

Naiste rahvaliiga

1/2–finaalpaarid:

Tõrva JK – FC ERR

JK Saarepiiga – Keila JK

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles