Miko-Ove Niinemäe toob Saaremaal starti R5 võistlusauto

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miko Niinemäe.
Miko Niinemäe. Foto: Timo Anis

Tänavusel Tartu Rallil kaheveoliste kuni 1,6-liitrise mootoriga autode EMV3 arvestuses Eesti meistritiitli kindlustanud Miko-Ove Niinemäe tuleb järgmisel nädalal Saaremaal starti Škoda Fabia R5-ga.

«Võtame seda rallit kui valmistumist tulevikuks, seega loodame, et saate meid veel R5 roolis näha, kuid hetkel veel midagi lubada ei saa,» ütles Niinemäe Saarte Häälele.

Niinemäe sõnul on Saaremaa rallil peamiseks eesmärgiks aru saada R5 olemusest. «Suuri eesmärke me endale seada ei saa, kuna tegemist on pea esimeste kilomeetritega neljarattaveolise autoga. Peamine on nautida,» nentis Niinemäe.

Järjekorras 49. Silveston Saaremaa Ralli toimub 7.-8. oktoobrini. Esmaspäevase seisuga on registreerunud juba 95 ekipaaži. Ka Timmu Kõrge ja Kaido Kaubi on Saaremaal taas stardis Ford Fiesta R5 võistlusautoga. Lisaks stardivad R5-ga Kaspar Koitla ja Radik Shaymiev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles