Euroliiga finaalturniir peetakse taas Istanbulis

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2012. aastal krooniti Sinan Erdemi areenil Euroliiga meistriks Piraeuse Olympiacos.
2012. aastal krooniti Sinan Erdemi areenil Euroliiga meistriks Piraeuse Olympiacos. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/CHINE NOUVELLE/SIPA

Korvpalli Euroliiga nelja parema finaalturniir peetakse viie-aastase vaheaja järel taas Istanbulis. Final Four peetakse 19.-21. maini 2017 ja sarnaselt 2012. aastaga toimuvad mängud 16 000 pealtvaatajat mahutavas Sinan Erdemi hallis.

2012. aastal krooniti Istanbulis Euroliiga meistriks Piraeuse Olympiacos, kes alistas meeldejäävas finaalis Moskva CSKA tulemusega 62:61. Võidukorvi viskas 0,7 sekundit enne lõppu Giorgios Printezis.

Mullu peeti Euroliiga Final Four Berliinis ja siis sai võitjakarika endale Moskva CSKA, kes oli lisaajal 101:96 üle Istanbuli Fenerbahcest. Lisaks Fenerbahcele loodavad sel aastal kodulinnas finaalturniirile jõuda ka Anadolu Efes, Galatasaray ja Darüssafaka.

Euroliiga põhihooaeg algab 12. oktoobril Madridi Reali ja Piraeuse Olympiacose vastasseisuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles