Postimehe otsepilt: Viljandi alistas Kehra

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel olid vastamisi mullused poolfinalistid. Ühepoolseteks kujunenud mängudes olid võidukad Põlva Serviti ja HC Viljandi.

Eelmise hooaja hõbemedalist Viljandi pani kodusaalis HC Kehra/Horizon Pulp&Paperi vastu paremuse maksma avapoolajal, mille võitis 15:6. Lõpuks võitsid viljandlased 25:17.

Sergei Rodjukov viskas Viljandi kasuks 6 väravat. Ott Varik lisas 5 tabamust. Uku-Tanel Laast oli 7 väravaga Kehra edukaim.

Serviti oli koduväljakul selgelt lühema pingiga Viimsi/Tööriistamarketist üle 41:23. Poolaja võitis Serviti koguni 21:6. Viimsile oli see hooaja esimene kaotus.

Serviti edukaim oli 7 väravat visanud Andreas Rikken. 5 tabamust said kirja Sander Sarapuu, Kristjan Muuga, Martin Grištsuk ja Henri Sillaste. Viimsi poolel viskasid Rail Ageni, Robin Oberg ja Mihkel Vaher 6 väravat.

Neljapäeval kell 18:40 võõrustab Tallas vooru viimases mängus Kuristiku Gümnaasiumis Aruküla.

Liigatabel: Põlva Serviti (6 punkti/3 mängu); Viimsi/Tööriistamarket (6/4); Viljandi HC (4/3); HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (4/4); SK Tapa (2/3); Aruküla (0/2); HC Tallas (0/3).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles