Suusakuninganna Björgen on hädas: korralikku und ei ole ega tule (2)

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Björgen.
Marit Björgen. Foto: SCANPIX

Tippsporti tagasi pürgiv suusakuninganna Marit Björgen ütles Norra ajakirjandusele, et poja Mariuse sünd on treeninguplaanid kõvasti sassi löönud ja tal pole lihtsalt energiat, et kunagist vormi kiirelt taastada.

«Marius on alati öösel mingil hetkel üles ärganud,» ütles Björgen Norra rahvusringhäälingu vahendusel. «Kui kokku lugeda, siis detsembrist alates olen saanud ainult kümnel ööl normaalselt magada. sellega tuleb lihtsalt harjuda. Ma pole saanud treenida nii palju kui varem, aga olin selleks valmis,» lisas ta.

36-aastane Björgen oleks tahtud tippvormis olla juba selle hooaja alguses, aga nüüd loodab kuuekordne olümpiavõitja konkurentidele kandu näidata jõulude paiku. Ettevalmistust on seganud kaks vigastust. «Esimene vigastus tuli vara ja see läks kiirelt üle, aga puusaprobleemist vabanemine võttis aega. Nüüd peaks mu seis juba üsna turvaline olema,» rääkis Björgen, aga nentis, et pole saanud veel korralikult jooksmagi hakata.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles