Klavani meeskonnakaaslane tõenäoliselt klubi eest enam ei mängi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mamadou Sakho
Mamadou Sakho Foto: AFP / Scanpix

Liverpooli keskkaitsjal Mamadou Sakhol sai hiljuti platsi kõrval istumisest küllalt ning ta jagas sotsiaalmeedias oma mõtteid antud situatsiooni üle. Inglismaa meedia andmetel tegi see aga olukorra veelgi halvemaks ning Sakho võis endale lõplikult vee peale tõmmata.

Kuigi Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ütles, et ta kommenteerib antud situatsiooni siis, kui arvab, et selleks on õige aeg, on väljaande Mirrori teada Klopp Sakho suhtes otsuse teinud. Mirror kirjutab, et Klopp ei kavatse Sakhot meeskonda ennistada enne, kui Liverpooli keskkaitsjaid tabab tõsine vigastustelaine.

See aga tähendab, et suure tõenäosusega Sakho Liverpooli eest enam väljakule ei astu. Ilma Prantsusmaa koondislaseta on Liverpoolil võimalik keskkaitses mängitada Ragnar Klavanit, Joel Matipit, Dejan Lovreni, Joe Gomezit ning Lucas Leivat.

Lisaks kirjutab Mirror, et Klopp peab Sakho kommentaare oma meeskonnakaaslaste suhtes lugupidamatuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles