Kangur ja Varese alustasid Meistrite liiga kvalifikatsiooni võiduga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (paremal) Varese särgis mängimas.
Kristjan Kangur (paremal) Varese särgis mängimas. Foto: SCANPIX

Eesti korvpalluri Kristjan Kanguri koduklubi Varese teenis eile Meistrite liiga teises kvalifikatsiooniringis võidu Benfica meeskonna üle.

Varese alistas Benfica numbritega 75:72. Kangur teenis mänguaega veidi üle 25 minuti ja sai selle ajaga kirja 5 punkti, 2 lauapalli ja 2 korvisöötu. Varese suurimaks skoorijaks oli 19 silmaga Christian Eyenga, Benfica resultatiivseimaks oli 13 punktiga Carlos Morais.

Kuna Varese alustas mängudega kvalifikatsiooni teisest ringist, vajavad nad alagrupiturniirile pääsemiseks veel vaid üht võitu Benfica üle. Korduskohtumine Varese kodus peetakse homme.

Teise eestlasena alustas teisest ringist ka Tanel Kurbas oma uue koduklubi Södertälje Kingsiga, kes aga kaotas võõrsil peetud avamängu 58:97 Kataja meeskonnale. Kurbas sai mänguaega 27 minutit ja panustas selle jooksul kuue punkti, kahe lauapalli ja kahe korvisööduga. Ka selle paari korduskohtumine peetakse neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles