Taaramäe sel nädalavahetusel algavast puhkusest: MMile ma ei lähe

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: Luca Zennaro/AP

Eesti profirattur Rein Taaramäe kirjutas täna oma Facebooki lehel lähiaja plaanidest.

«Täna Milano Torino ühepäevasõit, homme 29. septembril Coppa Piemonte klassik ja siis 1. oktoobril Lombardia klassik, pärast seda triot saan hooajale joone alla tõmmata. MMile ma minema ei pea, esialgu küll sooviti mind mansasõiduks kuid ma andsin märku, et mul ei ole hooaja lõpus enam seda tuhinat peas ja värskust sees. Meeskond sai sellst aru ja lubab mul sügispuhkusele juba tuleva laupäeva õhtul minna,» kirjutas Taaramäe.

«Oma oktoobripuhkuse veedan enamjaolt Eestis ja juba väga ootan oma puhkust! Üks osa puhkusest on osalemine eesti Cyclocrossi sarjas, kus plaanin osaleda 8. oktoobril Vändras, 15. oktoobril Tallinnas, 16. oktoobril Tartus, 22. oktoobril Raplas ning kes teab, võib-olla mahub veel nii üht koma teist sportlikku sinna puhkuse sisse, oktoober on alati äge kuu...» vaatas Taaramäe juba ette oma ajale Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles