Margus Hundi valimisega võetud risk hakkab ennast ära tasuma

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt on tänavu paremas hoos kui eales varem
Margus Hunt on tänavu paremas hoos kui eales varem Foto: SCANPIX

Neljandat hooaega ameerika jalgpalliliigas NFL palliv Margus Hunt on sel hooajal teinud märgatavaid edusamme ja senise kolme kohtumise järel on ta saanud alati kiita. Nii märgitakse Cincinnati Bengalsi tegemisi kajastaval Cincyjungle.com lehel, et 2013. aastal NFLi draftis tehtud valik on Bengalsi jaoks end lõpuks ära tasumas.

Nüüdseks 29-aastase Hundi kohta räägiti juba toona, et tema puhul on tegemist projektiga, mis vajab lihtsalt aega.

«Ma ei arva, et eestlane on valmis algkoosseisus asendama Michael Johnsonit, kuid ta on täpselt nii hea nagu hooaja eel ootasingi,» kirjutati Cincyjungle.com poolt tehtud ülevaates.

«Teda valides teadis Bengals, et ta on veel arenemisjärgus. See on selge, et meeskond teadis, et ees ootavad kasvuraskused. Selle hooaja kolm mängu on näidanud, et ta on suurepärane.»

«Oluline on märkida, et paljude arvates oleks pidanud Bengals Hundi juba varasemalt üle parda heitma, kuid paljud olid valmis talle andma uue võimaluse,» lisati veel, et kannatlik käitumine on hakanud end lõpuks ära tasuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles