Kelly Sildaru alustas uut ja põnevat koostööd

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru Aspeni X-mängudel võidetud kuldse medaliga.
Kelly Sildaru Aspeni X-mängudel võidetud kuldse medaliga. Foto: Peter Morning/ESPN Images

Kelly Sildaru teatas eile enda Facebooki lehel, et läbi saab koostöö tema pikaaegse partneriga. 7 aastat oli Sildaru suusapartneriks K2 ning eestlanna tänas oma Facebooki lehel oma esimest nö suurt partnerit, kuid tunnistas, et iga algus saab kunagi lõpu. Täna selgus, et Sildaru uueks suusapartneriks saab Factions Skis.

Lisaks 14-aastasele Kelly Sildarule hakkab Factioni suuskadega sõitma ka tema noorem vend Henry.

«Faction on sõlminud 14-aastase eestlannaga 5 aasta pikkuse lepingu, et toetada tema unistust, milleks on tõusta maailma parimaks freestyle-suusatajaks,» teatas Faction oma pressiteates.

«Oleme kindlad, et Kelly teekond on alles alguses ja oleme ülirõõmsad, et saame ta vastu võtta The Faction tiimi,» lisas firma kaasasutaja ja tegevjuht Alex Hoye.

«Factioniga liitumise juures on kõik põnev,» lisas omalt poolt Kelly. «Suurepärased suusad, hea meeleolu, äge tiim ja kõik suurepärased asjad, mida saame tulevikus koos teha.»

Eestlannast saab pressiteates märgitu põhjal Factioni turundusplatvormi keskne isik, kelle kõrval tutvustatakse ka Henry talenti.  

We've got ourselves some new skis and an exciting, new brand to work with. Can anyone guess who it is?

A photo posted by Kelly & Henry Sildaru - (@sildaru) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles