Meelt muutnud jalgpallitreener määrati ajutiselt Inglismaa peatreeneriks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Southgate
Gareth Southgate Foto: Tommy Hindley/Professional Sport/©Professional Sport / TopFoto

Inglismaa jalgpallikoondise juhendamise võttis üle Inglismaa U21 vanuseklassi peatreener Gareth Southgate, hoolimata sellest, et veel neli kuud tagasi polnud ta sellest kohast huvitatud.

Senine peatreener Sam Allardyce jõudis ametis olla vaid 67 päeva. Teisipäeval ta vallandati ning Inglismaa jalgpalliliit (FA) asus otsima asendajat, kes võtaks koondise neljaks mänguks enda juhendada. Taaskord vaadati endise Middlesbrough’ treeneri Southgate’i otsa. Kui suvel vastas ta FA’le, et tema pole pakkumisest huvitatud, siis sel korral läks vastupidi.

«Selle koondise tulevik on helge.  Eks see olukord ole muidugi FA jaoks raske, kuid kõige tähtsam oli leida stabiilsus, et tööga jätkata. Astusin ette ning annan endast parima, et järgmised mängud võita. Meil on head mängijad ning olen edus kindel,» rääkis Southgate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles