Vardy avaldas pöörase võiduretsepti

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamie Vardy lõi taas värava.
Jamie Vardy lõi taas värava. Foto: SCANPIX

Leicester City ja Inglismaa koondise ründaja Jamie Vardy avaldas rituaali, mis talle eelmisel hooajal edu tagasi. Nimelt jõi ta igal mängule eelneval õhtul energiajoogi Lucozade’i pudelist veini.

Taolise rituaaliga alustas ta eelmise hooaja avamatši eel ning kuna ta lõi seal kohe ka värava, ei soovinud mees edu toonud tegevust lõpetada. Hooaja lõpetas Vardy mäletatavasti Inglismaa kõrgliiga meistritiitliga ning oli kogu liiga peale paremuselt teine väravalööja.

«Raske öelda, miks ma sellega alustasin. Otsustasin juua klaasi veini iga eelmise hooaja mängueelsel õhtul. Ma ei ole küll ebausklik, aga kui lõin Sunderlandi vastu värava, ei tahtnud ma midagi oma mängudeks ettevalmistumises muuta,» selgitas Vardy.

«Tavaliselt täidan plastik- või Lucozade’i pudeli pooleni veiniga ning joon seda televiisorit vaadates. See aitab mul end välja lülitada ning paremini magama jääda,» jätkas Vardy, kes lihtsa arvutuse kohaselt joob mängueelsel õhtul veerand liitrit veini.

Kui alkohol aitab Vardyl paremini lõõgastuda, siis mängupäeval joob ta kolm purki Red Bulli energiajooki. Esimese purgi avab ta kohe ärgates, teise pärast hommikusööki ning kolmanda vahetult enne mängu. «Enne soojendusele minekut joon purgi energiajooki, kuid jätan ühe lonksu veel alles, et see riietusruumis enne mängu ära juua. Kolm Red Bulli, topeltespresso ning juustu-singi omlett paneb mind väljakul jooksma nagu hull.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles