Tartu korvpallimeeskond võitis kodus Groningeni Donarit ja jõudis Meistrite liigas teise ringi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond mängis täna FIBA Meistrite liiga esimese eelringi korduskohtumise Hollandi meistri Groningeni Donariga. Kui avavoorus mängiti 76:76 viiki, siis täna võitis Tartu kodusaalis 65:57 ja jõudis teise kvalifikatsiooniringi.

Tartu parimatena viskasid 16 silma Mandell Thomas ja Dominykas Milka, Hollandi satsi suurimaks skoorijaks oli Lance Jeter, kelle arvele jäi samuti 16 punkti.

Teises ringis on Tartu vastaseks Taani meeskond Bakken Bears.

Tartu eest olid eelmises mängus resultatiivseimad Mandell Thomas 17 punktiga ning Dominykas Milka 15 punktiga. Janari Jõesaar blokeeris vastaste lõpusekundi viske ning sai kirja kaksikduubli 13 punkti ja 10 lauapalli. Tartu võitis võitluse lauas 43:34.

FIBA kirjutab oma eelvaates, et Tartu edu sõltub suuresti sellest, kui hästi suudetakse palli liigutada. Mainitakse, et tõenäoliselt on Tartu kodusaalis parem ka kolmepunktivisetes, Hollandis tabati kolmeseid 17 viskest seitse.

Kui Tartu peaks täna võitma, tuleb neile Meistrite liiga viimases eelringis vastu Taani klubi Bakken Bears, kellega kohtutaks 4. oktoobril kodus ning 6. oktoobril võõrsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles