Klavan: teadsin kohe, et oleme ehitamas midagi tugevat

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klavan ja Liverpool tegid Hull City vastu särava esituse
Klavan ja Liverpool tegid Hull City vastu särava esituse Foto: SCANPIX

Ragnar Klavani jaoks oli eelmine nädal Liverpoolis kahtlemata eriline. Ta lõi liigakarika mängus debüütvärava ning mängis esimest korda Liverpooli särgis kodustaadionil Anfieldil. Liverpooli kodulehele antud intervjuus meenutas ta eelmist nädalat ning vaatas ette ka laupäevasele liigamängule.

«See oli järjekordselt üks eriline hetk minu elus. Väravat lüüa on alati tore, kuna kaitsemängijana ei juhtu seda kuigi tihti. Seda oli ka minu tähistusest näha. Sellele järgnes esimene mäng Anfieldil. Kahe nädala eest olin seal pingi peal ning mul tekkisid juba siis külmavärinad,» sõnas Klavan.

«Kui ma algul meeskonnaga USA treeninglaaris liitusin, nägin koheselt, et nii mängijad kui treenerid on äärmiselt motiveeritud. Kohe tekkis tunne, et me oleme ehitamas midagi head ja tugevat,» jätkas eestlane.

Klavanilt uuriti ka, mida tema arvab Liverpooli uuest tribüünist, mis kasvatas Anfieldi mahutavuse 54 000 inimeseni. «Uus tribüün on midagi ilusat. Kaks kodumängu on olnud väga-väga head, fännid on olnud fantastilised ning loodetavasti jätkub see hooaja lõpuni.»

Liverpoolil seisab laupäeval ees võõrsilmäng Swansea Cityga. Liigatabelis on nad hetkel 17. kohal, kuid see ei tähenda, et Klavan vastaseid alahindaks. «Neil on küll vaid neli punkti, kuid see ei kajasta nende potentsiaali. Nende meeskond on tugev ning nad mängivad head jalgpalli. Ebaõnne tõttu pole Swansea tulemused küll head, aga minu silmis on nad tugev meeskond.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles