Arsenal võib endale saada neljakordsest olümpiavõitjast abimehe

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mo Farah
Mo Farah Foto: Facebook

Neljakordne olümpiavõitja Mo Farah avaldas, et soovib tulevikus saada jalgpalliklubi Londoni Arsenali füüsilise ettevalmistuse treeneriks.

Farah on Arsenali toetanud juba poisikesest saadik ning kui ta saaks kutse Arsenalis töötada, võtaks ta selle ka vastu. «Üks asi, mida ma väga armastan, on jalgpall. Mul on Arsenaliga väga head suhted, hakkasin neid toetama kohe, kui saabusin Suurbritanniasse,» rääkis Somaalias sündinud jooksja.

«Mind paelub nende mängustiil. Samuti on neil mitmeid mängijaid, kellel on Aafrika taust. Ühel päeval soovin nende koos töötada. Tean, mida inimkeha suudab õige treeninguga saavutada,» jätkas Farah.

Mo Farah võitis nii Rio kui Londoni olümpiamängudel 5000 ja 10 000 meetri jooksus kuldmedali. Foto: Press Association Images/Scanpix.
Mo Farah võitis nii Rio kui Londoni olümpiamängudel 5000 ja 10 000 meetri jooksus kuldmedali. Foto: Press Association Images/Scanpix. Foto: Mike Egerton/PA Wire/Press Association Images
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles