Ivanov mängib Kashastanis teist turniiri järjest finaalis

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Eesti Tennise Liit

Vladimir Ivanov (ATP 663.) on Kashastanis heas hoos. Kahel järjestikusel 10 000 dollarilise auhinnafondiga ITF turniiril on ta olnud võitmatu nii üksik- kui paarismängus, jõudes praegu mängitaval turniiril üksikmängus poolfinaali ning paarismängus finaali.

Üksikmängus oli Ivanovi veerandfinaali vastaseks Kashastani tennisist Roman Hassanov (ATP 1153.), kellest Ivanov sai täna jagu 6:3, 6:4. Homses poolfinaalis tuleb Ivanovil vastamisi minna usbeki Jurabek Karimoviga (ATP 770.), kes täna alistas esimese paigutusega Dimitar Kuzmanovi (ATP 378.) 2:6, 7:6(6), 6:4. Möödunud nädalal kohtus Ivanov Karimoviga veerandfinaalis ja võitis 6:1, 6:4.

Paarismängus said Vladimir Ivanov ja tema paariline Mihhail Fufõgin poolfinaalis 55 minutiga jagu teise paigutusega paarist Sanjar Faizievist ja Jurabek Karimovist. 6:2, 6:1. Homses finaalis on neil vastaseks Timur Habibulin ning Humojun Sultonov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles