Rapla korvpallimeeskond läheb sihtima vähemalt pronksmedaleid

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpallimeeskond hooajaeelsel esitlusel.
Rapla korvpallimeeskond hooajaeelsel esitlusel. Foto: Erakogu

AVIS Rapla avab esmakordselt Eesti korvpalli meistriliigas hooaja oma kodusaalis juba sel pühapäeval, mil vastaseks on valitsev Eesti meister BC Kalev/Cramo. Täna meeskonda ja eesmärke tutvustanud Rapla meeskond on võtnud ühiseks eesmärgiks olla kevadel kolmandat aastat vähemalt kolmandal kohal.

«AVIS Rapla meeskonnas on alles nii möödunud aasta tiimivaim kui on lisandunud ka uut värsket verd – see annab meile indu algaval hooajal vähemalt sama tugevaid mänge ja lahinguid pidada kui mullugi,» sõnas AVIS Rapla manager Jaak Karp.

Karp tõi esile, et kuigi meeskonna põhituumik on paigas, siis jätkuvalt otsitakse veel ühte «suurt meest» keskmängijaks. «Oleme pidanud läbirääkimisi mitmete mängijatega ning lahendus võib tulla nii mõne päeva kui mõne nädalaga,» selgitas Karp, kuid ei söendanud veel nimesid välja hüüda.

Aivar Kuusmaa oli hooaja avamängu eel positiivne. «Avis Rapla on küll 13 korda järjest Kalev/Cramole kaotanud, kuid usun, et pühapäeval on meil siiski võimalus see needus murda,» rääkis Kuusmaa.

Rapla meeskond 2016. hooaja alguses:

Rasham Suarez, Marek Ruut, Domen Bratož, Karl-Johan Lips, Thomas van der Mars, Gregor Ilves, Indrek Kajupank, Kristjan Voolaid, Martin Paasoja, Sven Kaldre. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles