Kalev võidab tiitli, ülejäänud meeskondade tase ühtlustub

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock. Foto: Tairo Lutter

Juhul kui korvpalli Eesti meistriliiga meeskondade koosseis jääks terveks hooajaks just selliseks nagu praegu, poleks kahtlust, et järjekordse Eesti meistritiitli võtab kevadel Kalev/Cramo. Tegelikult pole selles ilmselt kahtlust ka siis, kui konkurendid suudavad end veidikene tugevdada – Kalevi eelarveni ei küündi neist keegi, seega pole lootust hankida ka nendega vähemalt sama kvaliteetseid mängijaid. 

Koduse korvpalli meistriliiga avalöök tehakse pühapäeval Raplas, kui vastakuti on kahe viimase aasta pronksivõitja Rapla Avis ja tiitlikaitsja Kalev/Cramo.

Postimees vaeb kahe hooaja vahel meeskondades toimunud muutusi ja annab ülevaate, kellelt mida oodata. Koduliigas on kindel soosik, paar medalinõudlejat ja suur seltskond tugevaid keskmikke ehk teisisõnu musti hobuseid, kes kõik võivad mõlgutada mõtteid poolfinaali jõudmisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles